matipwa Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Problem wygląda następująco. Ściągnąłem sobie motyw z internetu do telefonu nokia 6230i wgrałem na kartę pamięci biorę uaktywnij temat a tu wyskakuje mi komunikat nie można otworzyć. temat uszkodzony. drugi problem jest taki. sciągnąłem sobie dzwonek w formacie .mp3 telefon wywala komunikat nieobsługiwany format. do tego mam na tym telefonie jakies dzwonki od producenta w formacie mp3 i nie ma problemu z otworzeniem ich. już kiedyś miałem mieć doczynienia z tym telefonem i nie było żadnego problemu. w telefonie jest wgrany najnowszy soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison12692 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Co do tematu to sprawdź w książce od telefonu jakie obsługuje formaty plików, potem sprawdź jaki format ma Twój nowy motyw, jeżeli jest inny niż formaty obsługiwane to jest nieobsługiwany, a jak jest identyczny z formatem wymienionym w książce to poprostu jest uszkodzony A co do dzwonków to tyle powiem że też może być uszkodzony, nie mam pojęcia dlaczego Ci nie działa.... Co do tematu to sprawdź w książce od telefonu jakie obsługuje formaty plików, potem sprawdź jaki format ma Twój nowy motyw, jeżeli jest inny niż formaty obsługiwane to jest nieobsługiwany, a jak jest identyczny z formatem wymienionym w książce to poprostu jest uszkodzony A co do dzwonków to tyle powiem że też może być uszkodzony, nie mam pojęcia dlaczego Ci nie działa.... Eh, późna odpowiedź ale zawsze jakaś... :wink: Edytowane 28 Lutego 2010 przez Adison12692 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...