kuebk Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Po kilku latach uzywania QCK mini zauwazylem ze stracila swoje wlasciwosci, w zwiazku z czym nadszedl czas na zmiane. Teraz jednak nie wiem co kupic, czy zdecydowac sie dalej na ta sama podkladke lub ewentualnie wieksza. Czy moze kupic jakis model steelseries zbudowany w oparciu o szklo/plastik/aluminium? Czy faktycznie taka podkladka zapewnia duzo wiekszy komfort grania? Co do funduszu to mysle ze moglbym nawet wykosztowac sie te 200zl za jakas mega wybajerzona podkladke, tylko ze jakos nie do konca jestem przekonany czy jest mi to do szczescia potrzebne. BTW: Przy okazji planuje rowniez wymienic slizgacze w myszcze na te od steelseries, jak takie slizgacze sie montuje? Zdrapuje stare i naklejam nowe czy to sa jakies naklejki na te orginalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 QCK mini = masz wysoki sens po podkładka mała tak więc polecam SteelSeries 9HD (plastik), SteelSeries SX <-- aluminium, bardzo fajne i gładkie natomiast zawsze zimne i nie wiem czy twoja G5 będzie na tym działać... nieśmiertelne jest jeszcz 5L <-- duża plastikowa podkładka mniej więcej na 5mm gruba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...