kotekzkz Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Chciałbym prosić o pomoc w konfiguracji zestawu. Komputer będzie używany do pracy na AutoCAD oraz do kompresji video ale również od czasu do czasu do grania. Chciałbym aby ten zestaw dał mi możliwości rozbudowy na przyszłość(druga karta graficzna, ram, tuner tv, kontroler usb 3.0) a także szanse na zabawe w o/c. Poprzednio używałem mobo striker extreme, i bylem bardzo zadowolony z tej plyty. Teraz chcialbym cos w tym stylu. Myślałem o włożeniu wszystkiego w jakąś obudowe Thermaltake na przykład ARMOR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 ja bym brał i7 920, msi eclipse, 6 gigsów np. A-dat'y, Enermax'a 500W Modu82+, 2 samsungi F3 500GB do RAID'a, a co do grafy to zależy... ale HD5850 jest niczego sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Koniecznie dysk ssd na system:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotekzkz Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Jak bedzie to dzialalo gdybym do tego zestawu zalozyl starszy model geforce na przyklad 8800gtx albo 9800GT? Na co na dzien dzisiejszy pozwoli mi taka karta? Edytowane 25 Lutego 2010 przez kotekzkz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...