yotomeczek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Mój to prawdziwy No Name Parametry standardowej (dobrej) 300: 3,3V 20A 5V 30A 12V 10A Tylko co z tego - kiszka (OC do 1,86V bo potem się wyłącza) Lekuśki - może z 0,5kg Ech no do wymianki normalnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Wlasnie zamienilem moja stara zasilke na Fortrona :) Stary zasilacz 235W jest jak piorko :D Jego natezenia: +3.3V - 14A +5V - 23A +12V - 9A 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Huntkey LW-8250 ->300 W z Modecom NICE: +3,3V ->14A +5V ->30A +12V ->13A +5V & +3,3V max 150W Widze że Codegen ma lepszą specyfikacje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Huntkey LW-8250 ->300 W z Modecom NICE: +3,3V ->14A +5V ->30A +12V ->13A +5V & +3,3V max 150W Widze że Codegen ma lepszą specyfikacje :lol: :lol: :lol: :lol: To, jak oni te Codegeny robią??? Lepsze parametry, a się palą przy byle obciązeniu! :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Widze że Codegen ma lepszą specyfikacje :lol: i co z tego zkoro napiecie 3,3V spadalo do 3V :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dlatego lola dałem na końcu ;) Specyfikacje to ja sobie moge taką wydrukować i nakleić na zasiłke że dla wszystkich napięć będe miał po 100A. A jak to bedzie działać w rzeczywistości to inna sprawa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Huntkey LW-8250 ->300 W z Modecom NICE: +3,3V ->14A +5V ->30A +12V ->13A +5V & +3,3V max 150W to samo :) też w budzie Modecom-a Felson i inni - podzielcie się przy okazji subiektywnym poczuciem hałasu generowanym przez wasze zasiłki, mój hk do zbyt cichych nie należy (fakien gwarancja, 3ba qpić rurę i jakąś piankę do środka żeby wyciszyć...) pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Głośny jest niestety :( Wiatrak 4800rpm na procu jest słyszalny jako szum tla w porywnaniu z zasiłką... Chwilowo nie mam pomysłu jak go wyciszyc... Gwarancje mam do grudnia i dopoki jest ważna to nie zamierzam go rozkrecac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Głośny jest niestety :( Wiatrak 4800rpm na procu jest słyszalny jako szum tla w porywnaniu z zasiłką... Chwilowo nie mam pomysłu jak go wyciszyc... Gwarancje mam do grudnia i dopoki jest ważna to nie zamierzam go rozkrecac.... no jest taka jedna sposoba żeby wyciszyć bezinwazyjnie zasilacz, linków nie pamiętam (widziałem 2) ale chodzi o to, żeby skołować rurę plastikową o średnicy 80mm, wyłożyć ją jakąś cienką pianką, i skierować gdzieś sobie, gdzie Ci będzie pasowało (nie w kierunku własnych uszu z powrotem ofkors) żeby dźwięk wychodził gdzie indziej. trzeba jeno dobrze przytwierdzić rurę do wylotu powietrza :) jak znajdę linki to podam pozdr. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Głośny jest niestety :( Wiatrak 4800rpm na procu jest słyszalny jako szum tla w porywnaniu z zasiłką... Chwilowo nie mam pomysłu jak go wyciszyc... Gwarancje mam do grudnia i dopoki jest ważna to nie zamierzam go rozkrecac.... no jest taka jedna sposoba żeby wyciszyć bezinwazyjnie zasilacz, linków nie pamiętam (widziałem 2) ale chodzi o to, żeby skołować rurę plastikową o średnicy 80mm, wyłożyć ją jakąś cienką pianką, i skierować gdzieś sobie, gdzie Ci będzie pasowało (nie w kierunku własnych uszu z powrotem ofkors) żeby dźwięk wychodził gdzie indziej. trzeba jeno dobrze przytwierdzić rurę do wylotu powietrza :) jak znajdę linki to podam pozdr. :) Ja mam go kilka dni, ale go już rozkręciłem. Dałem taki układ ze starego zasilacza, który obniża obroty, gdy temeratura spada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...