ressiv5 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Witam. Posiadam kablówkę z promaxu i chciałbym kupić router który by spełniał takie kryteria: Komputer stacjonarny podłączony do niego zwykłym kablem internetowym z końcówką RJ45. Laptop łączył by się bezprzewodowo Możliwość ograniczenia przepustowości dla laptopa. Chcę podzielić łącze po to, gdy w wypadku pobierania plików przez laptop, nie chciałbym przeciążać łącze na komputerze. Czyli, nie chcę mieć lagów i wysokiego pingu na PC gdy coś jest pobierane z laptopa Dobrze by było, gdyby zasięg routera sięgał do domu obok (do mojej kanciapy) No i chyba wszystko. Oczywiście, nie znam się na tym, więc nie wiem jakie mają zabezpieczenia routery i jakie warto brać a jakie nie, które się psują a które nie. Nie chciałbym też przepłacać, więc jeżeli jest to możliwe, to do 150zł. Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2010 przez ressiv5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhp Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Do takiej kwoty z podziałem pasma nic nie kupisz. Minimum to ze 300 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...