Myniu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Posiadam kompa jak ponizej Abit ST6 Celeron Tualatin 1.2@1.5 (FSB 125,vcore default) 256 + 128 @ CL2 Radeon 9100 64 MB Sapphire core 250@280 mem 230@280 HDD Maxtor 40 GB,ATA133,400rmp SB Live! CD-ROM LG x40 Jakas tam sieciowka bez FDD W ostatim czasie wymienilem grafe z gf2mx 400 na radka 9100 i zainstalowalem stery Omegi oparte na catalyst'ach 3.4 W 3DMarku 2001 mam 7288 pkt na minimalnej jakosci obrazu. Wydaje mi sie ze to troche malo myslelem ze zakrecie sie cos kolo 8K - 9K ;( Moze przyczyna sa "śmieci"ktore zostaly po starej grafie? A moze tak ma byc,a wynik jest ok jak na moj konfig. Czekam na wasze spostrzezenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 yyyyy na najsłabszej jakości ?? aha chodzi ci o ustawienia tak ?? to puść na defult i powiedz ile asz może jestes kolejną ofiarą 64 bitoych radków i jezszce powiedz ile masz kosci pamięci na karcie i czy po 2 stronach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 windowsa na nowo postaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 7288 to mało na takim procku ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Po przesiadce z nVidii na ATI zaleca sie reinstalacje windy, a wynik troche za slaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Zrob jak poleca KGB - ich sie lepiej sluchaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Karta na 100 % z 128 bit'owym ramem (8 kosci samsunga 4 ns po obu stronach 4 sztuki) Sapphire BOX wiec to jest 128 bit. Format C: - slyszalem ze pomaga ;D 'to puść na defult" - marka puszczam na default z jakoscia chodzilo mi o ustawienia w sterach omegi "7288 to mało na takim procku ?" Sandra pokazuje ze moj celek @ jest szybszy od Athlona 1700+ wiec nienajgorzej chyba jest ??? PS. Chyba tylko format mnie ratuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sandra to sobie w hooja bardziej leci niz poklazuje prawde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sandra to sobie w hooja bardziej leci niz poklazuje prawdedokładnie przekonałem sie otym juz nie 1 raz i trza to powtarzac do bolosandra kłamie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ale z ta sandra to masz poczucie humoru :lol: rob reinstal co jakis czas tu takie pytanko sie pokazuje i formaty pomagaja inne sprawa ze radeusz z celkiem to taka sobie para ktos juz na to nazekal. Ta karta dostaje kopa do ~2ghz na AXP wiec na celku to spoko do 2,7+ ;) zrob kompara na stronie marka zobaczysz ile Ci brakuje Pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sandra to sobie w hooja bardziej leci niz poklazuje prawdedokładnie przekonałem sie otym juz nie 1 raz i trza to powtarzac do bolosandra kłamie sandra to syntetyk z jakimis algorytmAMI Z KOSMOSYU przykladowo nie widzi roznicy pomiedzy procem xxx mhz fsb 100 i 133 to dla niej ta sama wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sandra to sobie w hooja bardziej leci niz poklazuje prawdedokładnie przekonałem sie otym juz nie 1 raz i trza to powtarzac do bolosandra kłamie sandra to syntetyk z jakimis algorytmAMI Z KOSMOSYU przykladowo nie widzi roznicy pomiedzy procem xxx mhz fsb 100 i 133 to dla niej ta sama wydajnosc A ja np przy ustawieniu z by spd cl na 2 mam nizsze wyniki dla pamieci niz na spd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 nie no wynik masz dobry .Ja na swoim wyciagam 8120 .I to jest max .Po formacie bedziesz miał z 7700.A sandra to jak powiedzieli koledy do [gluteus maximus].I wynikami z sandry sie nie sugeruj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...