B3T0N Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 oto czesc dalsza brazylijskiej chaly pt . project HYDORIUM - jak na razie malo zmian - mam niewiele czasu na kompa - gdyz zaliczam przedmioty z ktorych jestem zagrozony :? mam nadzieje ze sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 "mam nadzieje ze sie podoba" nie no mod wymiata (3 kolorki swietny pomysl) 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ogólnie bardzo fajnie :D ... jedynie co się przyczepię do pustej powierzchni nad zasiłką. Jakoś tak to dziwnie wygląda :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ogólnie bardzo fajnie :D ... jedynie co się przyczepię do pustej powierzchni nad zasiłką. Jakoś tak to dziwnie wygląda :wink: Pozdro bo tam wyladuje zbiornik z pompka - robie WC inside Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ogólnie bardzo fajnie :D ... jedynie co się przyczepię do pustej powierzchni nad zasiłką. Jakoś tak to dziwnie wygląda :wink: Pozdro bo tam wyladuje zbiornik z pompka - robie WC inside Zapomniałem, pisałeś o tym wcześniej. Już sobie wyobrażam przeżroczysty, poświetlony zbiornik z wodą :) Może by z pleksi zrobić zbiornik w "kwadratowym kształcie", wygrawerować cosik i podświtlić z krawędzi 8) 8O To może być nawet niezłe. Poddaje to Twojemu przemyśleniu :wink: pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dla mnie super ,tylko jakos ten smok malo widoczny :( Acha zmien sobie tapete na pulpicie bo szpeci monitor :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Dla mnie super ,tylko jakos ten smok malo widoczny :( Acha zmien sobie tapete na pulpicie bo szpeci monitor :wink: wiem ze smoczek malo widoczny bo jeszcze nie dopasowalem ustawienia katod aby padalo swiatlo i zeby podswietlalo smoczka - wszystko w swoim czasie hehe tapeta jest taka bo mialem formata i ghostowalem sysa - juz zmienilem na czarne tlo :D aha ! co do zbiorniczka to bedzie zrobiony z plexy 5mm i na zlaczkach od mate'a - do niego bedzie wchodzic PH802 - wiec bedzie troszke duzawy ;) gdzies za 3 tygodnie mod bedzie mniej wiecej ukonczony (heh mody sie nigdy nie koncza:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak to są nocne foty jak w dzień były robione :P Pokaż foty bez bocznej ścianki bo chciałbym zobaczyć jak te katody zamontowałeś i pokaż co to na tej szybie wygrawerowałeś :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 jak to są nocne foty jak w dzień były robione :P Pokaż foty bez bocznej ścianki bo chciałbym zobaczyć jak te katody zamontowałeś i pokaż co to na tej szybie wygrawerowałeś :) pozdrawiam mam bardzo ciemny pokoj i wieczor sie zblizal , wiec juz bylo w miare ciemno :P:P:P:P:P jutro dorzuce foty bo dzisiaj juz nie wezme cyfraka bo akumulatory sie laduja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Fajnie fajnie. B3T0N jakdla mnie kolorki coool daja rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Fajnie fajnie. B3T0N jakdla mnie kolorki coool daja rade :) koles w chieftecu sie zdziwil jak bralem czerwona i zielona - powiedzial ze jestem pierwszym niestandardowym braczem katodek - bo nie bralem niebieskiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 wypas modzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nice.... ;) Mi sie podoba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 koles w chieftecu sie zdziwil jak bralem czerwona i zielona - powiedzial ze jestem pierwszym niestandardowym braczem katodek - bo nie bralem niebieskiej ;) Czyli mam zrozumiec,ze jeden jasno zielony kolor bedzie kijowy? A tak lubie ten kolorek.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mnie się zajebiś.....cie podoba, cool pomysł i ogólnie fajofa... tylko ten smoczek malo widoczny.. Pozdr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 koles w chieftecu sie zdziwil jak bralem czerwona i zielona - powiedzial ze jestem pierwszym niestandardowym braczem katodek - bo nie bralem niebieskiej ;) Czyli mam zrozumiec,ze jeden jasno zielony kolor bedzie kijowy? A tak lubie ten kolorek.. :wink: ten zielony jest wyjebisty - tylko napisalem - koles sie zdziwil ze biore nietypowa konfiguracje katod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ten zielony jest wyjebisty - tylko napisalem - koles sie zdziwil ze biore nietypowa konfiguracje katod :D Oki,dzieki,podniosles mnie na duchu :wink: Ahm,i nie omieszkam wyrazic opinii Ladne oswietlenie,aczkolwiek mam do tego pare uwag :wink: -Troche slabe niebieskie oswietlenie -Nierowne wielkosci obszarow oswietlenia 3 kolorow (tzn. niebieskiego jest duzo,a red i green troche malo) -Umiescilbys widocznie zrodla oswietlenia u czerwonego i niebieskiego,tak jak z zielonym Aha i podkreslam,ze wiem,ze to wersja beta i ze sie postarasz o lepsze efekty :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ten zielony jest wyjebisty - tylko napisalem - koles sie zdziwil ze biore nietypowa konfiguracje katod :D Oki,dzieki,podniosles mnie na duchu :wink: Ahm,i nie omieszkam wyrazic opinii Ladne oswietlenie,aczkolwiek mam do tego pare uwag :wink: -Troche slabe niebieskie oswietlenie -Nierowne wielkosci obszarow oswietlenia 3 kolorow (tzn. niebieskiego jest duzo,a red i green troche malo) -Umiescilbys widocznie zrodla oswietlenia u czerwonego i niebieskiego,tak jak z zielonym Aha i podkreslam,ze wiem,ze to wersja beta i ze sie postarasz o lepsze efekty :wink: Pozdrawiam widze ze czuwasz - wyjasnie jakie jest moje przeslanie kolorow , bo bezrozumnie to tez tego nie montowalem otoz jak widac na zdjeciach - czerwony kolor podswietla miejsca najbardziej chajcujace sie czesci - czyli okolice proca , NB , pamieci i konczy sie on mniej wiecej przy karcie graficznej - granicy tego goraca - chyba wiesz co mam na mysli ;) - a wiadomo co oznacza czerwony color - HOT !!! :twisted: zielony jest to barwa neutralna - nie oznacza ona ani goraca , ani chlodu - jest dla peryferiow przeznaczona ;) natomiast niebieski color kojarzy sie z chlodem i woda i wlasnie tam gdzie jest niebieska katoda , bedzie wlozone moje chlodzenie wodne .... chyba mniej wiecej wiadomo o co chodzi ;) :D fakt - jest to jeszcze wersja beta - katoda niebieska lezy sobie ot tak na gorze , dlatego nie daje takiego efektu jeszcze , ale wszystko w swoim czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 jak widac na zdjeciach - czerwony kolor podswietla miejsca najbardziej chajcujace sie czesci - czyli okolice proca , NB , pamieci i konczy sie on mniej wiecej przy karcie graficznej - granicy tego goraca - chyba wiesz co mam na mysli ;) - a wiadomo co oznacza czerwony color - HOT !!! :twisted: zielony jest to barwa neutralna - nie oznacza ona ani goraca , ani chlodu - jest dla peryferiow przeznaczona ;) natomiast niebieski color kojarzy sie z chlodem i woda i wlasnie tam gdzie jest niebieska katoda , bedzie wlozone moje chlodzenie wodne .... Hmm.. dwoma slowami, genialny pomysl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zastanawiam sie nad malowaniem inside na srebrno - czy lepiej zostawic ten oryginalny szary kolor - poprawic - poprawi na pewno odbijanie swiatla , ale czy jest sens ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zajebiscie mi sie te kolorki podobaja, gratuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 za ttydzien beda postepy - zmieniam geometrie front panelu , maluje front panel , wkladam WC do srodka , kupuje katode UV , ojciec mi przyniesie farby reagujace na UV :D:D:D:D:D , wiec bedzie niezla jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ja wczoraj zacząłem się brać za moda mojego cedeszajsa (zdałem maturkę i mogę zrealizować pomysły), zacząłem od zatkania dziury po wentylu z tyłu obudowy i zrobienia w jej miejsce blaszki z dziurkami na węże, później pomalowałem środek na jasny kolor srebrny - i efekt taki, że wygląda to trochę ładniej, ale w gruncie rzeczy to jak się nie przyjrzeć, to nie widać co zostało pomalowane a co nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...