Destiny Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Na których kościach lepsze Hynix czy M-Tec bo znalazłem taniej niż w tweaku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja też znalazłem taniej niż w tweaku.Zamówiłem sobie 2x 256 DDR 400 TwinMosa za 165 zł za sztuke a w tweaku jest za 18... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Moje mają być chyba na kościach M-Tec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 M-tec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Ja też znalazłem taniej niż w tweaku.Zamówiłem sobie 2x 256 DDR 400 TwinMosa za 165 zł za sztuke a w tweaku jest za 18... Zamawiałes może tutaj: http://www.sklep.kom-net.pl/ bo jeśli się nie mylę to cena podobna. Dostałeś je już?? Na jakich kościach są. Napisz jak dostaniesz. Masz wersję BOX?? Jest jakas różnica między zwykłymi a BOXowymi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Zamówiłem w sklepie niedaleko mnie.Jutro odbieram cieszę sie jak małe dziecko.Napisze co i jak jutro popołudniu.Zamówiłem zwykłe nie BOXwe.Chyba żadna różnica tyle że masz pódełeczko ale sam nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wersja box to tylko badziewne pudełko i nic wiecej.Do TwinMosa box mam uraz bo mialem pare sztuk i wszystkie byly walniete co sie puzniej okazalo caly sklep dostał lewą partie. :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...