azyl Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam Na wstępie chciałem napisać, że jest mi głupio, że pytam o taka rzecz ale nigdzie tego nie mogłem znaleźć (no ... znalazłem na 1 stronie ale i tak nie działało ) Pisze program w C# .NET 2.0 Mam plik atryb.cs w ktorym mam funkcje. Jak mogę dodać ten plik do nowego projektu C# ? using nie działa Próbowałem przez referencje, tez nic, w C++ wystarczyło include a tu już jakiś czas siedzę i nic nie mogę wymyślić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 lol :) using uzywasz jak dajesz referencje do pliku (dll, exe itd) prawym na projekt, add existing item i dajesz ten plik - jak zgadza sie namespace to musi go widziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 spasiba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...