kkr Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 konfigurator w KDE widzi dokladnie tą samą nazwę ale nie może zainstalować tej karty :( (to jest karta na ISA) na stronie producenta nie znalazłem zadnegosterownika pod linuxa, a to chyba o to chodzi :?: :?: poradzcie cos!!!! ps. jestem troche zielony, to są moje pierwsze kroczki z linux'em, aaaa mam jeszcze problem z internetem pingi chodzą (lącze na SDI) ale w przegladarce nic sie nie otwiera. No i wiesza sie na amen przy probie wystartowania systemowego odtwarzacza XINE czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 1) A masz wkompilowaną obsługę isa w jajko? 2) A masz wpisy dns'ów w /etc/resolv.conf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Kiedys kumplowi instalowalem [brzydkie określenie na linuksa]a ( i tutaj Paranoik bedzie mial pretekst zeby zapuscic nowego posta ze nie [brzydkie określenie na linuksa] tylko linux !! zenada !!!!) z karta na ISA i podczas instalki powiedzialo ze to jest taka i taka karta i musze sam ja skonfigurowac czy cos w tym stylu :P !! Wiec po zainstalowaniu nie mialem dzwieku ! Potem w konsoli odpalilem soundconf i on sie wszystkim zajal !!!! Ofcoz przyjmuje ze nie kompilowales kernela skoro jestes zielony :P Wiec moze pomoze to co napisalem bo obsluge ISA juz na pewno masz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...