brusse Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam Mam monitor jak w temacie i powinien obsługiwać max rozdzielczość 1680x1050 tymczasem po podłączeniu z pod xboxa do kompa można było ustawić na większe nie bawiłem się kliknąłem ok i znikło później znowu max było 1680 Dzisiaj akurat zajrzałem znowu są inne rozdzielczości myślałem że znikną ale nie. Teraz max jaki mogę ustawić to 2048x1536 tylko nie wiem co się stanie jak ustawię na większą rozdzielczość? Da radę to w razie czego odwrócić? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajver Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Nic się nie stanie, po prostu się nie zmieni i będziesz miał czarny ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 a po resecie wróci do normalnej?? czy już zostanie czarny :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 zmienisz wyskoczy czarny - w niektórych napisze ci ze nie obsługiwane parametry - dajesz ESC i wraca do starej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...