Ballo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 niestety największym błędem jaki zrobiłem było połączenie chłodzenia z akwarium, na wszystko osiadły glony, mam zamiar zrobić osobny zbiornik ok 10l, ale nie wiem jak wyczyścić miedziny blok, patrząc na węże moge sobie wyobrazić jaki jest syf w wymienniku, może jakiś środek?, ponadto mam bardzo słabą pompkę, gdzie można zaopatrzyć się w jakąś konkretną, właściwie to ilość pompowanej wody jest oki ale ma bardzo małe ciśnienie do tego stopnia że jak zapowietrze węże to nie ma siły wypchać z nich powietrza(musze zassać i dopiero wtedy działa), chciałbym też wiedzieć czy jest możliwość kupienia bloku wodnego na GF4ti4200 pixel view, jak bym już miał tą pompkę to z chęcią pozbył bym się cholernie chałasującego wiatraka na gf, Prosze o Pomoc i z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 bloczki na gpu mozesz dostac na: www.heh.pl www.bloki.republika.pl a pompki: www.heh.pl www.4max.com.pl www.discotech.waw.pl a tak poza tym to mozna troche poszukac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 a co myślicie o zkupie bloku wodnego na allegro, chodzą już po 25zł a na bloki.republika.pl raczej trudno o taką cene? jeżeli można się przypomnieć to jak wyczyścić blok który opisywałem wcześnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 a co myślicie o zkupie bloku wodnego na allegro, chodzą już po 25zł a na bloki.republika.pl raczej trudno o taką cene? jeżeli można się przypomnieć to jak wyczyścić blok który opisywałem wcześnie pozdrawiam A co myslisz o zakupie samochodu na gieldzie? Sa tam po 1000 PLN a w salonie po 100.000 PLN. ZALEZY JAKI BLOK CHCESZ KUPIC? Poza tym Mate tak samo jak wedlug mnie Discotech = jakosc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Miałem na myśli http://cpc.pl/cgibin/shop?info=bg&sid=7125500e, firma ta ogłasza się po prostu na allegro, a z drugiej strony każdy może popełnic gafe, tak więc po co się unosić Lukas20 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ballo, podanie tego linka nie było zbyt dobrym posunięciem. Ale może ci wybaczą, bo nowy jesteś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Miałem na myśli http://cpc.pl/cgibin/shop?info=bg&sid=7125500e, firma ta ogłasza się po prostu na allegro, a z drugiej strony każdy może popełnic gafe, tak więc po co się unosić Lukas20 pozdrawiam CPC t ojedno wielkie GOWNO, poza tym wpisz w wyszukiwarce CPC i sie dowiesz :) Nie polecilbym tego nawet najgorszemu wrogowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dzięki i sorry za linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 blok oczysc kretem do rur ,wyplucze wszystko oprocz miedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 jeżeli można się przypomnieć to jak wyczyścić blok który opisywałem wcześnie Sprobuj ketchupem :idea: - to nie zart :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Do Niemc`a Niemiec widze ze w podpisie masz napisane ze wc czeka na intalke... pompe kupowales prez neta czy gdzies w olsztynie :?: ( jestem z olsztyna i myslalem o WC)... i znasz moze jakies sklepy w olsztynie z art do moddingu kompa :?: widzialem w slc jakies tam wiatraki ale to jest bardzo malo... nawet grilii nie widzialem... znaczy sie widzialaem w interchipie ale te podstawowe tylko... :roll: dreadful_baby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Do Niemc`a Niemiec widze ze w podpisie masz napisane ze wc czeka na intalke... pompe kupowales prez neta czy gdzies w olsztynie :?: ( jestem z olsztyna i myslalem o WC)... i znasz moze jakies sklepy w olsztynie z art do moddingu kompa :?: widzialem w slc jakies tam wiatraki ale to jest bardzo malo... nawet grilii nie widzialem... znaczy sie widzialaem w interchipie ale te podstawowe tylko... :roll: dreadful_baby SLC sobie daruj to jest jedno wielkie gowno. Proponuje przejsc przez ulice do RadAn komputer a DH Inka, sprowadza ci wszystko, zamawiasz popoludniu jednego dnia a na drugi dzin juz jest. poza tym sprzet maja najtaniej, bo przychodzisz z cennikiem z dowolnej firmy i schodza z ceny tak, ze jest taniej. pompke kupielm w zoologicznym na starowce, zaraz za brama, ale tam maja dosc dorgo przynajmniej PH402 kosztowal 130zl !!! w DH Tomku widzialem pompke 800l/h i podnoszenia slupa na 1m za 69zl. Jak masz jeszcze jakies pytania to wal smialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 to ja może jednak tym kretem, ketchup mam jakiś podrabiany z plusa to może nie zadziałać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ballo, podanie tego linka nie było zbyt dobrym posunięciem. Ale może ci wybaczą, bo nowy jesteś :wink: :D :D :D :D :D :D :D Buahahahhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wsadzil chlopak kijek w mrowisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...