Skocz do zawartości
Ayua

Hd4890 Czy 260gtx? ->czyli Jaka Karta Do 750zł.

Rekomendowane odpowiedzi

No ale nie powiesz mi ze to jest na all kartach. Szczerze to qmpel ma 5750 i nic mi nie mowil. Nie potrzebnie z gory skreslasz ATI. Btw 5750 to nie najlepsze wybor w ogole :P czemu ja kupiles ? i to w kompuszrocie xD ona sama z siebie jest nieoplacalna a gdzie tu jeszcze z zarobkiem panow z komputronika :P Ja poczekalbym i sprawdzil, jak cos to zmienisz. Po za tym chcesz inwestowac w wyzszy segement wzgledem 5750 wiec w sumie mozesz nie czekac ;] skoro widzisz potrzebe posiadania wiekszej mocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę bardzo trudno uwierzyć, żeby na 2 kartach występowały te same problemy.

moze i trudno ale niestety tak bywa, w moim przypadku dostalem 2x pod rzad uszkodzone zasilacze corsaira, objawy byly te same, dopiero trzeci byl sprawny,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTX260 jest wydajniejszy i tańszy.

W ogóle nie widzę sensu zmiany 5750 na inny, ale skoro już postanowiłeś, to GTX. No i nie w tej cenie. POwaliło ich? 750 za GTXa?

W dobrych sklepach są po 650zł, a w słabszych (reputacja) nawet taniej.

Gigabyte GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 /448bit/ DVI/HDMI [GV-N26OC-896I] - 659zł : Esc.pl

Gainward GeForce GTX 260 GoldenSample 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI [471846200-0025] - 659zł : Esc.pl

Palit GeForce GTX 260 Sonic 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI [NE3X262SFT394] - 659zł : Esc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi