DEPECH Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) A wiec tak, : Mialem juz mocno padnieta baterie litowo-jonowa - lapton trzymal mi 36 minet -mocno mnie to irytowalo - nowa bateria 200-300 pln. Kiedys czytalem o mrozeniu i pomyslalem - co mi tam i tak niewiele trace jak sie cos zrypie - zamrozilem naladowana 100 % (rozne niby szkoly rozladowana-naladowna) zawienita w papierek dodupny i w 2 woreczki zamykane strunowo na 3 doby - poniej 24h w temp pokojowej. Dzis wkladam baterie odpalam batteryMon i jedzemy - rozladowanie do hibernacji - na poczatku bateria wg batterymon tracila tyle samo w tym samym czasie aleeeeeee - no wlasnie stanela na 5 % i stoiiiiiiii i stoiiii a mi sie coraz bardziej micha cieszy wydarla na tych 5 % do 55 minut. Zawsze to lepsze niz 36 ;p teraz laduje do pelna i znow rozladowanie - zobaczymy tak sie chcialem podzielic tym doswiadczeniem moze ktos ma padnieta baterie to moze sprobowac. Oczywiscie nie biore zadnej odpowiedzialnosci jesli ktos uszkodzi sobie sprzet przez ta zabawe pisze tylko w formie ciekawostki i dziele sie doswiadczeniem :) teraz tez laduje inaczej juz tez duzooooo dluzej laduje i ladowanie stanelo na 99 % i niby caly czas laduje - hmmm ciekawie sie zapowiada ;p pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2010 przez DEPECH 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 To jutro topic "czemu mi padł laptop"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Taa zamorzić baterie..... Fajnie Poczytaj o kontrolerze ... i pamieci flash w niej.... tylko przeprogramowanie pomaga.....ale i tak czesto ogniwa do wymiany... Pigmej jak chce wyladowac na serwisie z całkowitym brakiem ładowania to czemu by nie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEPECH Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) balem sie o kontroler fakt ..... ale co mi tam proba nie strzelba ...... a teraz nie narzekam ;p Edytowane 4 Marca 2010 przez DEPECH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Mialem juz mocno padnieta baterie litowo-jonowa - lapton trzymal mi 36 minet (...) Sorki za OT ale nie mogłem się powstrzymać... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Mam nadzieje,że ten post to jakiś żart,bo nikt przy zdrowych zmysłach nie zamraża baterii. Kwestia czasu kiedy padną Ci następne elementy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...