Divek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Spotkała mnie dziś przykra sytuacja, a mianowicie przeglądałem sobie ceny dysków przenośnych na "popularnym serwisie aukcyjnym" oraz paru innych stronkach po czym przy próbie następnego wyszukania w google zauważyłem, że moje stukanie w klawisze nie przynosi większego efektu, znaki nie pojawiały się na monitorze, wykonałem pare działań które nie przyniosły większego efektu, więc postanowiłem zrestartować połączenie internetowe, a że nieszczęścia chodzą parami.... do braku możliwości pisania przyplątała się jeszcze niemożność włączania ikonek. Dla tych którym nie chcę się czytać moich wywodów podsumowanie mojego problemu tutaj: - Pierwszy objaw: Brak możliwości pisania... od wyszukiwarki internetowej po notatnik, przy próbie pisania wydobywa się charakterystyczny windowsowski dźwięk sygnalizujący wykonywanie niedozwolnej akcji. * To nie wina klawiatury, próbowałem klawiatury ekranowej, z którą jest ten sam problem. działa jedynie przycisk startu, oraz strzałki. - Drugi objaw: Ikonki uruchamiają się nieprawidłowo gdy klikam na coś dwukrotnie... pojawia się to co pojawi nam się gdy klikniemy: ppm -> właściwości * wyjściem z sytuacji jest klikanie ppm -> otwórz Pisze to tutaj gdyż wydaje mi się że to wirus, podjęte przeze mnie akcje: - reset komputera - reset łącza internetowego - dogłębny skan komputera za pomocą AVG wersja bezpłatna - usunięcie nieprawidłowych wpisów z rejestru nie przyniosły efektów. To coś czasami się dezaktywuje gdy włączam skan komputera, ale antyvir niczego nie znajduje. Dane techniczne: Win xp sp3/antyvir AVG bezpłatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 http://forum.purepc.pl/Centrum-Bezpieczens...aj-t312048.html Wczesniej mozesz uzyc przywracania systemu do czasu kiedy dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Masz 24 godziny na zmianę tematu na regulaminowy. W przeciwnym wypadki niezależnie od ilości postów i rozwiązania tematu, poleci on w kosz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...