Skocz do zawartości
Bilip

Brak Dzwięku, Nie Widzi Orginalnych Sterowników Ani Płyty

Rekomendowane odpowiedzi

Mam IX39 QuadGT Płytę glowną, po formacie mam problem z dzwiękiem, instaluje oficjalne sterowniki z płyty ale nic żadnych reakcji

Program everest nie znajduje mi nawet płyty głownej....

Wcześniej przed formatem odrazu po podłoczaniu glosników/mikrofonu/słuchawek wyświetlal się taki łatwy w obsłudze panel do zarządzania tym, teraz żadnego odzewu...

Mam Kartę Dzwiękową zintegrowaną.

gdy włączam choćby winampa wyskakuje bląd

Nieprawidlowy sterownik Direct sound. Zainstaluj odpowiedni sterownik bądz wybierz inne urządzenie w konfiguracji. Kod błedu 88780078

A jak może być nie prawidłowe, jak orginalne! :/ Help!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SP3 zainstalowany

Sterowniki chipsetu również, i co ?

I jajco :/

Żadnej róznicy...

jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że to może być wina tego dziwnego powiadomienia przy właczaniu kompa.

"system is running in fail-safe state..."

Wiecie o co caman, od kiedy komp wrócił z servisu tak ma :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, "wejdz do biosu i ustaw wszystko poprawnie" Co to ma znaczyć wszystko poprawnie, ustawiłem tak żeby działał komputer skąd mam wiedzieć co jest nie poprawnie, nie rozumiem 80% tamtych funkcji.

Co do Kodeka, to gdzie to sprawdzić. Sorry za moją laikowość ;/ Ale specem od tego nie jestem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi