Bilip Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Mam IX39 QuadGT Płytę glowną, po formacie mam problem z dzwiękiem, instaluje oficjalne sterowniki z płyty ale nic żadnych reakcji Program everest nie znajduje mi nawet płyty głownej.... Wcześniej przed formatem odrazu po podłoczaniu glosników/mikrofonu/słuchawek wyświetlal się taki łatwy w obsłudze panel do zarządzania tym, teraz żadnego odzewu... Mam Kartę Dzwiękową zintegrowaną. gdy włączam choćby winampa wyskakuje bląd Nieprawidlowy sterownik Direct sound. Zainstaluj odpowiedni sterownik bądz wybierz inne urządzenie w konfiguracji. Kod błedu 88780078A jak może być nie prawidłowe, jak orginalne! :/ Help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Masz XP tak? Jezeli tak to zainstaluj SP3, sterowniki do chipsetu i dopiero sterowniki do karty. Nie zaszkodzi tez jak dasz w zalaczniku pelny raport z siw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilip Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 SP3 zainstalowany Sterowniki chipsetu również, i co ? I jajco :/ Żadnej róznicy... jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że to może być wina tego dziwnego powiadomienia przy właczaniu kompa. "system is running in fail-safe state..." Wiecie o co caman, od kiedy komp wrócił z servisu tak ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 > "system is running in fail-safe state..." Wejdz do biosu, ustaw wszystko poprawnie i zapisz ustawienia. Sprawdz przy okazji czy kodek audio jest wlaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilip Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Haha, "wejdz do biosu i ustaw wszystko poprawnie" Co to ma znaczyć wszystko poprawnie, ustawiłem tak żeby działał komputer skąd mam wiedzieć co jest nie poprawnie, nie rozumiem 80% tamtych funkcji. Co do Kodeka, to gdzie to sprawdzić. Sorry za moją laikowość ;/ Ale specem od tego nie jestem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Google też nie potrafisz używać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...