Rico 71 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 1. Jestes nowy ale i tak to powiem SZUKAJ!!! 2. jesli juz pytasz o rzeczy poruszane wiele razy to przynajmniej podaj szczegoly!!! BTW- KRECI SIE NAJLEPIEJ KORKOCIAGIEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hlip! SZukAj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BTW - ja krece srubokretem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 a ja krece tylko potencjometrem ;) a procesor mozna krecic jak sie go z gniazda wyciagnie tylko trzeba uwazac zeby sie rdzen nie ukruszyl ;) :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 podalbys chociaz w jakiej tehnologii masz wykonany proc, na jakiej plytcie, z jakimi ramami itp moj kreci sie do 1.9GHz (revA0 - operacje na samym FSB) ale nie jest stabilny :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 podalbys chociaz w jakiej tehnologii masz wykonany proc, na jakiej plytcie, z jakimi ramami itp moj kreci sie do 1.9GHz (revA0 - operacje na samym FSB) ale nie jest stabilny :/Jakimi częstotliwościami dokładnie bo mam takiego samego???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 1. Jestes nowy ale i tak to powiem SZUKAJ!!! 2. jesli juz pytasz o rzeczy poruszane wiele razy to przynajmniej podaj szczegoly!!! BTW- KRECI SIE NAJLEPIEJ KORKOCIAGIEM a ja proponuje wachadelkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 To sie koleś ucieszy z takich porad hihi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Reasumujac SZUKAJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...