Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Oprócz samych screenów nie zapomnijcie napisać: - tytułu gry tłustą czcionką - jeżeli używaliście jakichś modów napiszcie jakich - dobrze jest też napisać na jakich ustawieniach gracie To ja zacznę. Wings of Prey (demo) 1680x1050, AAx4 AFx 16, wszystko najwyżej ustawione oprócz tekstur bo tych dwa najwyższe poziomy w demie są nie dostępne. Edytowane 28 Lutego 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Jaki jest wlasciwie cel tego topicu? Poza tym jednak lepiej by chyba bylo wrzucic screeny z miniaturkami, a nie na pale pelny rozmiar... BTW. Wings of Prey, a nie Preay ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Jaki jest wlasciwie cel tego topicu? Poza tym jednak lepiej by chyba bylo wrzucic screeny z miniaturkami, a nie na pale pelny rozmiar... BTW. Wings of Prey, a nie Preay ;) Jak ktoś chce to może się popisać sprzętem albo talentem do cykania screenów ;] Na innych forach są takie tematy i można bez przebijania się przez forum dowiedzieć się o tym w co aktualnie warto zagrać, o jakichś mniej znanych tytułach, ciekawych modyfikacjach, jak wygląda gra która dopiero wyszła itd itp przydatna sprawa według mnie. Można też wrzucać śmieszne sytuacje z gier ;) PS. U mnie screeny są zmniejszone o 50%, nic się nie rozjeżdża Edytowane 28 Lutego 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie widzę sensu tego tematu ale przynajmniej wrzuć miniatury a nie pełne rozmiary... Niech yuucoOm się tym zajmie. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) A nie macie czegoś takiego? Wszystkie screeny automatycznie się dostosowują u mnie ( po załadowaniu wszystkich). Zarówno na google chrome jak i na IE. http://img694.imageshack.us/img694/586/clipboard01il.jpg Edytowane 28 Lutego 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 No ok, ale najpierw muszą się załadować przecież, czyli wczytuje się ich pełna objętość. Wyobraź sobie całą stronę taki screenów i nawet neostrada 8mbit wymięka. :lol2: Ja też jestem za miniaturkami, jeśli ten temat ma w ogóle przetrwać. Btw kiedyś frapsem robiłem screeny z gier, ale przeszło mi, może dlatego, że teraz gram w 1-2 gry od dłuższego czasu. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Taaa ale w czasie ładowania jest pełen rozmiar wyobrażasz sobie teraz całą stronę postów z takimi screenami? :mur: nie prościej i wygodniej po prostu wrzucić linki z miniaturkami? EDIT: ath mnie uprzedził w dodatku jego av idealnie pasuje :lol: Edytowane 28 Lutego 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Moje "skriny" http://www.xfire.com/profile/garrow/screenshots/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 screeny 2010. tzn ze z gier ktore wyszly w tym roku, czy moze screeny w ogole z gier ale robione w 2010? o_O jakis konkretny cel screenow? sytuacja na focie, czy tylko pokazanie maksymalnej grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja proponuję zmianę koncepcji tematu na screenshoty i filmiki z gier. I nie ważne jaka data wydania tytułu, treść screena - czy max grafika, czy dana sytuacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Zawsze można włączyć temat, przejść do innej zakładki i po 5min wrócić do tego tematu i zobaczyć już załadowane wszystkie screeny ;) Nie wiem jak długo to się ładuje na Neo 1024 ale rzeczywiście może być wtedy problem. Alternatywna wersja ( w poście #1) z miniaturkami. Szkoda, że te miniaturki są tak małe, że praktycznie nic nie widać. 2010 dla picu w nazwie. Na innych forach po prostu co roku jest taki temat zakładany od nowa bo pod koniec roku ma 200 stron ale na tym forum raczej tego problemu nie będzie :) Sytuacje i gry obojętnie. Nie muszą to być nowe tytuły lub max detale. Pełna swoboda. Edytowane 28 Lutego 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Ja proponuję, żeby nie wrzucać tu po 10 screenów z jednej gry, ale jakieś pojedyncze, ew. kilka bardzo dobrych, według autora najlepszych wykonanych w grze. Ewentualnie może jakieś śmieszne? ;) U mnie wszystko na maksymalnych detalach, 1680x1050, ale XFire pomniejszył je Tutaj farciarski mutant z Fallouta 3: http://screenshot.xfire.com/s/66158017-3.jpg Jeszcze jeden z Fallouta 3, który mi się podoba: http://screenshot.xfire.com/s/66159409-3.jpg Call of Juarez: Więzy Krwi: http://screenshot.xfire.com/s/76571121-3.jpg Jak ktoś chce obejrzeć inne to zapraszam na: http://www.xfire.com/profile/kitkat1994/screenshots/ Edytowane 28 Lutego 2010 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Hmm. Po pierwsze aby temat w ogolę "działał" dawajcie miniaturki, po drugie zmiana nazwy tematu na Screenshoty i filmy z gier albo ciekawe skriny i filmy z gier, po trzecie zastanawiam się nad sensem tematu. Niech pożyje tydzień jak bedzie burdel albo nic ciekawego to się usunie. W sumie to samo można dawać w topicu związanym z grą. No nic trzeba pomyśleć troche ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Widzę, ze nie ma jeszcze filmów więc coś zarzucę od siebie. BURNOUT PARADISE 3 filmiki z trybu "Pirat". Ducha walki chyba uchwyciłem. Komp jak w sigu. Max detale w 1280x1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...