marcellus Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Cos przyjemnego, nic szczegolnie ambitnego typu Colin, Rally, etc. Co polecacie na wyscigowke do gry multiplayer? UPDATE! Zapomnialem dodac, ze mam w to grac z moja kumpela. To bylo tak, ze pewnego wieczoru na aim zapytala sie mnie w co gram (Total Annihilation) po czym stwierdzila, ze musze znalezc jakas gre dla nas zebysmy sobie mogli pograc po sieci w tygodniu... wyrazila chec zagrania w wyscigowke stad sie pojawilo to pytanko ;) Uogolniajac :wink: chcialbym aby to byla rowniez w miare user-friendly gra :wink: zeby sie kobieta nie zniechecila za szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 idealna bedzie Rallisport Challange Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Live For Speed - zajebisty realizm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Zdecydowanie Insane, mozna sie wyszalec ;) - lepszej i bardziej miodnej nie znam... (do kolegi combat'a - realizm to nie to samo co miodnosc :roll: ). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Revolt i Rollcage 1-2 ^_^ A bym zapomniał= CARMAGEDON 1-2 :twisted: Leprzego wyżycia na samochodzikach nieuświadczysz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Live For Speed - zajebisty realizmPopieram!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 toca race driver :) na pare dni zabawy starczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Znam ten bol. Moja Sliczna jak zobaczyla jaka finezja trzeba sie wykazac w Insane powiedziala ze mam jej znalesc gre na 4 przyciski (strzalki). I mysle ze to zadanie swietnie spelni leciwy juz nieco Motorhead. Grafika wciaz fajna, furutystyczna, kolorowa, z cieniami, odbiciami i motion-blurem, nienajgorsze, a jednak wciaz miodne i niezniechecajace do zabawy zachowanie sie bolidow, mila dynamiczna muzyczka... i swietny wciagajacy multiplayer (sprawdzony na szkolnym LANie :)). A do tego minimalne wymagania systemowe (pojdzie na wszystkim od P100 w gore :D). I na te gre oddaje swoj glos. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 toca race driver :) na pare dni zabawy starczy :)Parę dni??? Ja już gram przeszło trzy tygodnie i nie mam dość :) dla mnie extra :) Ale kobitka może sobie nie poradzić (chyba że jej niedoceniam) :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 GTRacing 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...