kocurek Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Witam, mam taki problem, zrzucałem ważny plik .avi z pendriva na twardziela i prawie pod koniec wyskoczył błąd, okazuje się że flash się posypał. interesuje mnie plik tymczasowy który powinien powstać podczać operacji ale w żadnym tempie takowego nie znalazłem.jest szansa żeby odzyskać to co zdążyło się skopiować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nie powstaje żaden plik tymczasowy. Kopiowanie leci od razu do pliku docelowego. W przypadku niepowodzenia operacji, skopiowana część pliku zostaje skasowana. Spróbuj programów do odzyskiwania danych - np Recuva. Potem zapewne trzeba będzie użyć programu do naprawy AVI. Oczywiście całego filmu nie odzyskasz z dysku. Ratuje Cię tylko program do odzyskiwania danych z flash, co także nie gwarantuje sukcesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Dlatego właśnie lepieć użyć opcji "Kopiuj" i jak wszystko się zgra to dopiero usunąć ręcznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 No to kopiuj czy wytnij było....??? Jak kolega podpowiada recuva powinna odczytac o ile nie będziesz nic na pendraku zapisywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 No to kopiuj czy wytnij było....??? Zapewne wytnij - przy kopiowaniu plik źródłowy pozostaje nienaruszony przecież. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Witam, mam taki problem, zrzucałem ważny plik .avi z pendriva na twardziela i prawie pod koniec wyskoczył błąd, okazuje się że flash się posypał. interesuje mnie plik tymczasowy który powinien powstać podczać operacji ale w żadnym tempie takowego nie znalazłem.jest szansa żeby odzyskać to co zdążyło się skopiować? A może czytanie ze zrozumieniem? okazuje się że flash się posypał. = uszkodził się pendrive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...