pablo163 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Witam mam problem z zainstaolwaniem xpsp1.Tzn mam winde pir.I nie kcemi tego zainstalowc czy jest jakis sposub?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Napisz dokładnie o co Ci chodzi :?: Z tego co napisałeś nic nie wynika :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Witam mam problem z zainstaolwaniem xpsp1.Tzn mam winde pir.I nie kcemi tego zainstalowc czy jest jakis sposub?? pozdro był i jest - polecam [szukaj] ... było mnóstwo razy w okresie gdy się pojawił SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dlaczego nie chce się instalować :?: Musisz zmienić numer, bo ten od "pirata" nie pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Hmm mam lewa wersje wi nxp profesional i jak mam zaistalowac sp1??JAk zmienic kod reinstal windy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Hmm mam lewa wersje wi nxp profesional i jak mam zaistalowac sp1??JAk zmienic kod reinstal windy?? Poszlo na mail :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Qrcze ale mi to nie dzial !! Wylsles mi to jko pilk dat a nie exe!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Qrcze ale mi to nie dzial !! Wylsles mi to jko pilk dat a nie exe!! Wyslalem ci exe, pewnie skaner Wirtualnej Polski zmienil rozszerzenie bo myslal ze to wirus :lol: Poprostu skasuj .dat i zrob blebleble.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nastepnym razem jak bedziesz instalowal, postaraj sie o klucz z dopiskiem "SP1 Ready". Oszczedzi ci to zabawy ze zmiana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nastepnym razem jak bedziesz instalowal, postaraj sie o klucz z dopiskiem "SP1 Ready". Oszczedzi ci to zabawy ze zmiana... a gdzie taki znalezc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nastepnym razem jak bedziesz instalowal, postaraj sie o klucz z dopiskiem "SP1 Ready". Oszczedzi ci to zabawy ze zmiana... a gdzie taki znalezc :?: Nie zamieszcze bo nie chce banana, ale na priva poszlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 qrcze.... bylo to walkowane setki razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...