Skocz do zawartości
3aca

pomocy ! dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jestem w trakcie kompletowania LC, glownym moim problemem jest procesor Phenom II x4 965 BE 3,4 Ghz C2 - grzeje sie mocno - mimo niskiej temp w pokoju (boxowy wiatrak prawie z nim odlecial)

strasznie ciezko wybrac mi odpowiedni blok na ten procesor - wiem ze to x 4 i nie mam pojecia ktory blok najlepiej wyprowadzi z niego cieplo - fakt mam pare typow (podam za chwile) i prosil bym o wypowiedzenie sie opini na ich temat, byc moze sa trafne / moze tez nie

CPU block :

Swiftech APOGEE GT 170 zl -> Cooling.pl : Swiftech APOGEE GT [sWT017] - 168.99PLN

D-Tek Fuzion v2 230 zl -> D-Tek Fuzion v2 1366 :: ..:: Angela.pl ::..

EK Water Blocks EK Supreme LT AMD - Acetal 150 zł -> Cooling.pl : EK Water Blocks EK Supreme LT AMD - Acetal [EK145] - 147.90PLN

Swiftech Apogee XT Extreme 289 zl -> Swiftech Apogee XT Extreme :: ..:: Angela.pl ::..

Swiftech Apogee XT 269 zł -> Cooling.pl : Swiftech Apogee XT [sWT056] - 269.00PLN

to sa moje typy- nie mam zielonego pojecia o ich efektywnosci i czy sobie poradza.

Kolejnym problem to to czy ten : XSPC X2O 200 Single 5.25 Bay Reservoir - > Cooling.pl : XSPC X2O 200 Single 5.25 Bay Reservoir [XSP027] - 168.99PLN czy sobie poradzi z (chlodnica 3x120) i czy jest w miare cichy ....

jesli chodzi o chlodnice myslalem nad :

1 - Phobya G-Changer 240 ver. 1.1 Black 250 zł - > Phobya G-Changer 240 ver. 1.1 Black :: ..:: Angela.pl ::..

2 - Phobya G-Changer 360 ver. 1.2 Black 316 zł -> Phobya G-Changer 360 ver. 1.2 Black :: ..:: Angela.pl ::..

jest to moj 2gi temat w sprawie zlozenia zestawu - im dluzej o tym czytam , ogladam filmy, zdjecia tym bardziej mam ochote zrobic cos fajnego - prosze o pomoc

głównie chodzi mi o opinie na temat ww sprzetu - prosze podawac zamienniki jesli uwazacie ze beda lepsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...