CheziChez Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Witam!! Mój problem polega na tym, że gdy podłącze coś np. myszkę pod USB to komputer się wyłącza i przez jakieś 5 min nie da się go włączyć po uruchomieniu komputera wszystko jest już ok, dodam że gdy miałem Viste nie była takiego problemu, może wystarczy przełączyć coś w ustawieniach ale nie wiem dokładnie co, a może to problem z zasilaczem albo inną częścią kompa. Konfiguracja kompa: OS: Windows 7 Procek: Intel C2D E7400 @ 2,80 GHz MOBO: Gigabyte EP-43-DS3L Karta graf: Gigabyte 9600GT 512 MB RAM: 4 GB Zasilacz : Chieftec 450W PS. Jeżeli zły dział to przepraszam za bałagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pondzik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 bardzo możliwe że powstaje spięcie i jest to wina usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mozesz poszukac na plycie glownej zworki do zmiany trybu zasilania USB z +5sb na +5V. Przejrzyj manual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...