Neshi Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Mam problem z doborem chłodzenia do mojej grafiki, standardowy wentylatorek co był to się wykruszył ;p Mam radeona 3650 i znalazłem coś takiego na allegro, tylko nie wiem czy będzie dobre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Pasować będzie - ale jeśli spodziewasz się cudów za 30pln to się zawiedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshi Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Pasować będzie - ale jeśli spodziewasz się cudów za 30pln to się zawiedziesz. a co byłoby w takim wypadku lepsze ? nowy radiator z wentylatorem tak jak podałem, czy może stary radiator i do tego wentylatorek 5x5 cm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...