tomasir Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Chciałbym jeszcze bardziej wykręcić sprzęt tym razem jeszcze ustawiająć w tym programie te opcje których brak na moim abicie. Oto link do opisu działanai tego procka. http://www.mods4me.com/reviews.php?op=show...nt&id=20&page=7 Napiszcie mi co można ustawiać no i jakie ustawienia wybrać? Wiem co halt, ale z innymi już gorzej :cry: Ogólne zasady działania programu znam więc o tym nie piszcie. Jeśli któryś z modów uzna że to bardziej na programy się nadaje to proszę przerzucić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Chciałbym jeszcze bardziej wykręcić sprzęt tym razem jeszcze ustawiająć w tym programie te opcje których brak na moim abicie. Oto link do opisu działanai tego procka. http://www.mods4me.com/reviews.php?op=show...nt&id=20&page=7 Napiszcie mi co można ustawiać no i jakie ustawienia wybrać? Wiem co halt, ale z innymi już gorzej :cry: Ogólne zasady działania programu znam więc o tym nie piszcie. Jeśli któryś z modów uzna że to bardziej na programy się nadaje to proszę przerzucić :wink: A FSB kręcisz tylko w biosie ?? Czy softFSB też ?? W SoftFSB można w fine tuning zmieniać FSB z dużą dokładnością (czasem co 0,02 MHz) polecam W WPCREDIT zmieniam timingi pamiątek ... (więcej nie kombinowałem) zatem chętnie podsłucham :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Zmieniam tylko w biosie bo mogęto robić o 0,5 mhz a to mi wystarcza :P Normalna zmiana jest co 1 ale jeszcze jest opcja enchance for benchmark która zawyża magistralę o 0,5 dzięki czemu możliwe zatem jest ustawianie co 0,5. Niestety po raz kolejny okazuje się, że wystarczy nieco ambitniejsze pytanie i już brak odpowiedzi :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...