Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cze!

Ostatnio nabyłem gamepada Logitecha, Wingman Rumble, czy jakoś tak, z dwoma analogowymi gałkami i forcefeedbackiem. No i tu tkwi problem. W Colinie 2 ta opcja jest zaciemniona. A pad jest sprawny bo w testach logitecha działa poprawnie. Czy ktos spotkał się z takim problemem?

I przy okazji drugie pytanko. ;) Odpalam GTA3 i obraz kręci się dookoła bohatera, przestaje gdy wsiadam do wozu, wychodze i znów się kręci, ki diabeł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze!

Ostatnio nabyłem gamepada Logitecha, Wingman Rumble, czy jakoś tak, z dwoma analogowymi gałkami i forcefeedbackiem. No i tu tkwi problem. W Colinie 2 ta opcja jest zaciemniona. A pad jest sprawny bo w testach logitecha działa poprawnie. Czy ktos spotkał się z takim problemem?

I przy okazji drugie pytanko. ;) Odpalam GTA3 i obraz kręci się dookoła bohatera, przestaje gdy wsiadam do wozu, wychodze i znów się kręci, ki diabeł?

Radzę zainstalować najnowsze sterowniki (4.11) do pada. U kolegi kopała się kierownica Logitecha i na czas gry w GTA3 musieliśmy ją odłączać. U mnie na najnowszych sterownikach jest wszystko ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za podpowiedź. Faktycznie GTA chodzi spox jak się odłączy pada. Ale nawet najnowsze stery od Logitecha, te o których pisałeś nie pomogły w Colinie. Forcefeedback dalej nieaktywny. Jak nie to nie. Mam to w ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...