FEAR Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cze! Ostatnio nabyłem gamepada Logitecha, Wingman Rumble, czy jakoś tak, z dwoma analogowymi gałkami i forcefeedbackiem. No i tu tkwi problem. W Colinie 2 ta opcja jest zaciemniona. A pad jest sprawny bo w testach logitecha działa poprawnie. Czy ktos spotkał się z takim problemem? I przy okazji drugie pytanko. ;) Odpalam GTA3 i obraz kręci się dookoła bohatera, przestaje gdy wsiadam do wozu, wychodze i znów się kręci, ki diabeł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jeżeli grasz na padzie to masz go nie skonfigurowanego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cze! Ostatnio nabyłem gamepada Logitecha, Wingman Rumble, czy jakoś tak, z dwoma analogowymi gałkami i forcefeedbackiem. No i tu tkwi problem. W Colinie 2 ta opcja jest zaciemniona. A pad jest sprawny bo w testach logitecha działa poprawnie. Czy ktos spotkał się z takim problemem? I przy okazji drugie pytanko. ;) Odpalam GTA3 i obraz kręci się dookoła bohatera, przestaje gdy wsiadam do wozu, wychodze i znów się kręci, ki diabeł? Radzę zainstalować najnowsze sterowniki (4.11) do pada. U kolegi kopała się kierownica Logitecha i na czas gry w GTA3 musieliśmy ją odłączać. U mnie na najnowszych sterownikach jest wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Dzięki za podpowiedź. Faktycznie GTA chodzi spox jak się odłączy pada. Ale nawet najnowsze stery od Logitecha, te o których pisałeś nie pomogły w Colinie. Forcefeedback dalej nieaktywny. Jak nie to nie. Mam to w ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 wiesz dlaczego , bo force feedback to sprzężenie zwrotne a rumble to po prostu to że ci się pad trzęsie , i te 2 rzeczy to wcale nie to samo dlatego colin może nie chcieć rumbla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...