jarius Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witam poszukuje myszki bezprzewodowej za kwotę 100-150, głównie do internetu, troszke rzadziej do gier- co nie umniejsza mojego nastawienia, że w grach myszka również musi sobie radzić bardzo dobrze. Narazie myślałem o lx8. Mysz będzie prezentem dla kumpla dlatego im w mniejszej kwocie, a jak najlepszej jakosci, polaczanej z fajnym designem, się zamknę tym lepiej. Co polecacie? Czy może jednak ta lx8 będzie najlepsza;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Ja Ci polecam albo myszkę Logitecha M305, zmieścisz się w cenie, a jest z nadajnikiem nano unifying albo myszkę Media-tech-a: www.alesklep.com/products/view/690,media-tech-mt1083-bluetooth-reloaded-usb Jeżeli bardzo zależy Ci, zeby myszka była normalnych rozmiarów, a nie laptopowa, to polecam tą: www.alesklep.com/products/view/691,media-tech-wireless-optical-mouse-24g-mt1072 Masz zasięg do 10 metrów, nano odbiornik, jakość i wygląd myślę, że też spoko;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqua Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 A to ma być do lapka czy do stacjonarnego kompa? Do lapka superasta jest Logitech M305 Wireless mouse Dark Silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...