qasq Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zakupiłem Palit GTX 260 Sonic 216P. Karta ledwo weszła do budy. Mam 3 pytania na które nie znalazłem odpowiedzi. Mianowicie : - Do czego służy mały kabelek który był w zestawie ? Z jednej strony mała dwupinowa wtyczka biała (do karty) z drugiej piny podobne do tych które wkładamy do płyty głównej (Power,Reset,Diody dysku) sęk w tym że ja mam wszystkie piny zajęte i nie wiem gdzie miałbym to włożyć, na jednym z tych pinów napisano GND : http://img232.imageshack.us/img232/2500/dsc00314so6.jpg - Problem poruszony w wątku wyżej - moja karta także nie zwiększa obrotów, chociaż w RivaTunerze można ustawić na 100% i wtedy pięknie dmucha mi na twarz ( a brak wentylacji 2x spowodowal juz restart komputera, później przy ręcznym ustawieniu na 100% grałem w te same tytuły ponad 2h i 0problemów) - Czy istnieje kompresor/dekompresor plików który korzysta z GPU ? Całość zasila Fortron 500W (FSP500-60APN) którego polecam do tego zestawu. Działa na tyle stabilnie że E8200 wyciągnął 3900Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Kabelek służy do wpuszczenia dźwięku w hdmi. Zadbaj o wentylację obudowy, porządek w kablach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Geforce Gtx 260/280 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...