borsuk_1 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Podczas uzupełniania cartdridge'a popełniłem błąd - źle sczytałem z obrazka otwory dla poszczególnych kolorów (były dwa obok siebie, identycznie wyglądające). w każdym razie efekt wiadomy. Co teraz zrobić? Najchętniej to w jakiś sposób wypompowałbym wszystkie kolory, zostawił na noc cartdridge w nakrętce od słoika zalanej płynem do udrażniania głowic, ponieważ i tak dysze były lekko przytkane... Tylko czy to wszystko ma sens i jak to uczynić? Edytowane 6 Marca 2010 przez borsuk_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Da sie to zrobic... tyle ze trzeba na poczatku odessac do konca to co jest. napełnic kolorami tak jak ma byc odessać i jeszcze raz... az do skutku. Tzw. Płukankę musiałem robic nie raz i dobrze było.. ale ja mam maszynę prózniową wiec sprawe miałem ułatwioną... Pomysliłes sie w oznaczenich 27 to czarny 28/58(foto) to kolor... Edytowane 6 Marca 2010 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 W ogóle się pomyliłem, bo chodziło mi o 22, ale to szczegół. Mogę prosić o jakąś instrukcję krok po kroku? :) Nie dysponuję niczym poza strzykawką z igłą, płynem do udrażniania głowic i szczerymi chęciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...