nec170v Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Witam. Mam dość duży problem z mikorofem, otóż za chiny nie chce zadziałać. Mam nową kartę Sound Balster audigy sb1394 0090, oraz najnowsze sterowniki. Nie mogę nigdzie w nich znaleść opcji z mikrofonem, a w windowsie mikrofon jest na full ( chodziasz nie są dostępne inne opcje to trochę dziwne). http://www.fotoszok.pl/upload/62007db5.jpg Edytowane 3 Marca 2010 przez nec170v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Obydwa suwaki są szare (wyłączone). Wygląda na problem ze sterownikami. Dźwięk działa prawidłowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) A podłączyłeś wg instrukcji? Ja w swoim Audigy dopiero po jakimś czasie zauważyłem, że port od mikrofonu jest oznaczony na niebiesko, a nie różowo, jak wtyczka od niego. Edytowane 4 Marca 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nec170v Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Dźwięk działa bardzo dobrze Miałeś racje, kabel był podpięty do różowego ,a nie do niebieskiego tyle ,że to i tak nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...