olga Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Witam Na początku maja w Krakowie organizuję Retro PC Show. Impreza ma na celu przypomnienie, jak wyglądały komputery kilka-kilkadziesiąt lat temu. Będzie można obejrzeć stary sprzęt, posłuchać wykładów dotyczących historii komputerów oraz pograć w stare gry. To teraz będzie chyba jedyny turniej e-sportowy na świecie, gdzie gra się w Doom, Warcraft i Duke Nukem 3D :) Poza turniejami też oczywiście będzie można pograć - a podejrzewam, że z chęcią np. poskaczecie sobie po planszy Mario ;) Zapraszam na stronę imprezy: RETROPCSHOW.pl Edytowane 4 Marca 2010 przez olga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Old shool, to lubię. Przyjadę na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Kurde, bym wpadł ale z maturą mi koliduje niestety ;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Jaka matura? Przecież to jest weekend :D Jak dam rade to chętnie wpadnę się odstresować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Tylko że 10 ustny angielski a dzień później polski, więc wiesz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 no co ty! dzien przed matura to sie czlowieku zrelaksuj. Nauka na dzień przed niczego nie daje. Znam to z własnego doświadczenia. Czego sie nie nauczyłeś wcześniej to nie wbijesz 12h przed ^^ Najlepszy jest relaks przed ciężkim dniem ;-) No i powodzenia na maturce. Btw pewnie się zjawię na wystawie;) Fajna inicjatywa tak swoją drogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) ja dopiero swoją prace przecyztałem 3 godziny przed maturą wbilem jakies 70% z tego, tak to nie wiedzialem nic ale przynajmniej nie musialem sie uczyc wczesniej :lol: co do show, to moze sie zjawie Edytowane 5 Marca 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Szykuje się w takim razie niezłe after party. ;> Oczywiście też się pojawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Hej!:) Chciałam Wam przypomnieć o rejestracji na stronie naszej imprezy. Szczególnie ważna jest to wiadomość dla osób, które przyjeżdżają spoza Krakowa. Przy szybkiej rejestracji pomogę zorganizować nocleg. ;) No i pamiętajcie, że rejestracja na stronie zapewnia Wam udział w turniejach i wykładach.:) ach no i after party z pewnością będzie udane;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Szkoda, że nie we Wrocławiu, no ale cóż poradzić. Chętnie bym wpadł na taką imprezkę, bo uwielbiam stare gry. Do dziś mam zainstalowany DOSBox + D-Fend Reloaded i pogrywam sobie w stare gierki jak Another World, Doom 1, Duke 3D czy właśnie Warcraft (2 część IMO najlepsza). Myślałem ostatnio nad złożeniem starego kompa tylko pod DOS'a ;) Cóż życzę wszystkim dobrej zabawy w turniejach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Hej!:) Chciałam Wam przypomnieć o rejestracji na stronie naszej imprezy. Szczególnie ważna jest to wiadomość dla osób, które przyjeżdżają spoza Krakowa. Przy szybkiej rejestracji pomogę zorganizować nocleg. ;) No i pamiętajcie, że rejestracja na stronie zapewnia Wam udział w turniejach i wykładach.:) ach no i after party z pewnością będzie udane;) pozdrawiam Byle nie nocleg 20km od miejsca imprezy jak to kiedys bylo w wrocku. Sadze, ze sie pojawie, bo daleko nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 A ja poprosze o LN2 i jakies P100 mozemy katowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Nocleg organizujemy w hostelu Aleje 28 - dobieraliśmy go pod kątem after-party Z rynku do niego jest niecałe 10 min... No, jak impreza będzie ostra to trochę dłużej. Solvay, gdzie odbywa się impreza, jest mocno na południu, ale w świetnie skomunikowanym miejscu. Obok są dwie galerie handlowe, kino - macie gdzie zostawić dziewczyny na czas grania. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ja wbijam, w końcu będę miał okazie pobawić się old shoolowym sprzętem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nocleg organizujemy w hostelu Aleje 28 - dobieraliśmy go pod kątem after-party Z rynku do niego jest niecałe 10 min... No, jak impreza będzie ostra to trochę dłużej. Solvay, gdzie odbywa się impreza, jest mocno na południu, ale w świetnie skomunikowanym miejscu. Obok są dwie galerie handlowe, kino - macie gdzie zostawić dziewczyny na czas grania. ;) Solvay... o to moje rejony ;) Może się zjawię a co by nie. Jak ktoś przyjezdny z poza Krakowa, to np na dworcu głównym wsiadać w tramwaj nr 19 i wysiadacie pod samym miejscem imprezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...