Benekgrid Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Witam . Mam pytanie odnośnie corsair h50 , a dokładniej o mocowanie na płyty 1156.Czy w Polsce można gdzieś kupić same mocowanie ? Czy tylko na stronie corsaira? A może gdzieś blisko w EU można w jakimś sklepie internetowym kupić? A może ktoś ma na sprzedanie same mocowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 przecież w zestawie jest dla 775, 1366 i 1156 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benekgrid Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 przecież w zestawie jest dla 775, 1366 i 1156 ja kupiłem to chłodzenie jakiś czas temu i w zestawie jest tylko na 775 i 1366 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 przepiłuj 1366 to są milimetry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benekgrid Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 przepiłuj 1366 to są milimetry... Co mam przepiłować ? bo nie wiem.chodzi Ci o tą podstawkę co się montuje od spodu płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benekgrid Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Temat do zamknięcia.Poradziłem sobie :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...