Masownik Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Witam Jestem po formacie wszystko poinstalwoalem i ladnie dzialalo od 2 dni az do dzisiaj...nagle znikl dzwiek przy wlaczeniu windowsa przy puszczaniu mp3 filmow gg itd... widze sterowniki sa zainstalowane.. w windowsie sprawdzalem nie wyciszyl urzadzenia...nie wiem co jest grane a dodatkowo wyskoczyla tabelka Generic Host Process for Win32 Services czytalem o tym troche i zgralem jakas lapke a i zaznaczam mam windows xp z sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Spróbuj wgrać od nowa sterowniki od k. dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zacznij od SP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...