Marcinas83 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Dzisiaj odebrałem zamówiony sprzęt i mugena... ciężki z niego klocek. Później zabiorę się za przekładkę. Oczywiście 965 w rev. C3 Zobacz czy nie mają 955 C3. Mają bo sprawdzałem końcówka GM :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Mogłeś kupić 955 C3. Taniej i kręci się tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 @andrew Ty to potrafisz każdemu obrzydzić :D , równie dobrze mógł kupić 925 c3 , jeszcze tańszy a pójść powinien równie wysoko co wyższe modele. Ale już kupił 965 , jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 925 C3 w Polsce chyba nie kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Pany nie ma co się kłócić... stało się jak się stało ja z zakupu jak na razie jestem zadowolony. Zobaczymy jak to będzie w przyszłości biegać. Wielkie dzięki raz jeszcze wszystkim wypowiadającym się tutaj w temacie i uważam iż temat ten można zamknąć/zakończyć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...