tMQ Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 czy ktś próbowąl podgrać bios od innej nagrywarki lg żeby ta chodziła szybciej, wiem że można było z 8 zrobić 12 i z 32 -> 40, ale czy ktoś się bawił z 16 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ja probowalem......... ale nic z tego..... juz nawet bios probowalem modyfikowac... ale nic z tego......... a taka propo... mam taka sama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jezeli istnieje 24x ktora bedzie na takim samym "chipie" to prawdopodobnie sie da. Ale mozliwe ze 16x rozni sie juz bardzo sprzetem od 24x. Wiem ze 32x -> 40x w przypadku LG jest mozliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Skoro tak juz idziemy w te modyfikacje to czy ktoś zrobił cos takiego z 24x może da sie na 32x ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Nie da rady. Wszystkie te nagrywarki powyżej 16 maja troche inny "proces" nagrywanai (jeżeli się myle to poprawcie) więc według mnie: nie ad rady(chyba się powtarzam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Tez mi sie zdaje ze nieda rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Tez mi sie zdaje ze nieda radyZresztą po co ja przyspieszać. Chyba ta minuta albo nawt mniej was nie zbawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wiem ze 32x -> 40x w przypadku LG jest mozliwe. wejdź na http://cdrinfo.pl :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...