turzol Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dzisiaj final pucharu UEAFA. Jak dla mnie bardzo ciekawy :D Jaki obstawiacie wynik :?: Jak dla mnie bedzie 2:1 dla Celtic :D Taka mala ciekawostka: W dzisiejszym meczu po raz pierwszy zastosowana zostanie zasada SILVER GOAL, podobnie jak w przyszlotygodniowym finale LM :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 3:1 dla Celticu... Silver Goal jest wedlug mnie kiepskim pomyslem :? ... Lepiej bylo albo pozwolic na rozegranie calej dogrywki niezaleznie od liczby strzelonych w niej bramek, albo zostawic zasade zlotej bramki... IMHO Silver Goal zostal wprowadzony "na sile", by stworzyc pozory (pozytywnych) zmian zachodzacych w UEFA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A ja jestem za Porto i niech będzie 2:1 :D dla Porto. LM nie mam zamiaru oglądać, po prostu nie trawię włoskiej piłki i niektórych zespołów :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 3:1 dla Celticu... Silver Goal jest wedlug mnie kiepskim pomyslem :? ... Lepiej bylo albo pozwolic na rozegranie calej dogrywki niezaleznie od liczby strzelonych w niej bramek, albo zostawic zasade zlotej bramki... IMHO silver goal jest na pewno lepszy niz golden. Zlota bramka od razu konczy gre, co w wiekszosci wypadkow powoduje defensywna gre. Kazdy sie boi i woli jakos przeczekac. A tak to przynajmniej bedzie czas na odrobienie strat. Jednak najlepszym rozwiazeniem byloby powrocenie do starych zasad. Moze 2-2 i srebna bramka dla Celtic? :) ---------------------- Srebrna bramka byla...tylko ze dla Porto :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Porto wygrało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 YEEEEEEE!!! :D Co za mecz! Prawdziwy finał! Żeby finał LM też był taki porywający... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Bylem za Porto, ale nie myslalem ze tak sie to roztrzygnie. Prawde mowiac czekalem na karne i popis vitora baii:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 a ja nie oglądłem..... beeeeeee :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 a ja nie oglądłem..... beeeeeee :((( jest czego zalowac... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...