danielo102 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Witam Otóż mam problem z zainstalowaniem sterowników do skanera firmy canon model canoscan N650U. Nigdzie nie mogę znaleźć sterowników pod mój system. Wie ktoś może jak i gdzie znaleźć te sterowniki, może jakieś inne sterowniki będą pasowały do tego modelu skanera pod ten system visty 64 bitowej. Będę bardzo wdzięczny za pomoc pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Skaner dość stary, więc nic dziwnego, że sterowników nie ma. Gdyby to była Vista 32bitowa, to można by pokombinować z instalacją sterowników od XP, ale przy 64bitach to nie przejdzie niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekH1964 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Mam podobny problem jak i Ty....w takiej sytuacji jak już nie ma dojścia do sterów pod nowsze systemy to polecam wirtualna maszynę....jest to jakieś rozwiązanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo102 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Witam Przepraszam ze tak późno odpisuje a więc mam pytanie odnośnie tej wirtualnej maszyny jaki to programik będzie potrzebny do tego czy to będzie działać i jakieś instrukcje jak to zrobić zeby zadziałało Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Poczytaj w internecie o vmware i/lub Microsoft Virtual PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...