tHuNaR Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Witam. Jestem totalnie wsciekly, podziele sie z wami tym przypadkiem. Fakt troche winy mojego ojca jest w tym, ale sluchajcie. Tata wrocil wieczorem i pod blokiem nie bylo juz miejsca, pojechal dalej i zaparkowal pod sklepem przy ktorym jest ochrona. A ze strasznie gniotly go dokumenty (prawo jazdy, ubezpiecznia, dowod osobisty i jeszcze cos ale bez kart bankowych), wlozyl je do kieszeni w drzwiach. Teraz chcial wyjechac do pracy wraca i mowi, ze bylo wlamanie do samochodu i zabrali dokumenty :// Na szczescie (jesl mozna to tak nazwac) nie wybili szyby, tylko zniszczyli zamek. Wiem, ze tata mogl nie zostawiac tam dokumentow, ale kto mogl przypuszczac... <span style="color:red;">[ciach!]</span>i zlodzieje oby , zreszta nie wiem czego im zycze, ale jest to napewno cos najgorszego. Musialem sie wyzalic. P.S. Nie wiecie ile kosztuje wyrobienie tych wszystkich papierow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 dojpa zbita ze sie tak wyraze.... jak by ukradli auto z dokumentami to by bylo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 heh.. noralnie mam zajebisty ubaw jak ludzie wylewaja tu swoje zale :)) Sory ale nie da sie wirtualnie poklepac po glowie i powiedziec "nie martw sie... wszystko bedzie ok.." :) nie masz na podworku kolegow z ktorymi na ten temat mozna pogadac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ciesz się, że samochodu nie zajebali... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 "]heh.. noralnie mam zajebisty ubaw jak ludzie wylewaja tu swoje zale :)) Sory ale nie da sie wirtualnie poklepac po glowie i powiedziec "nie martw sie... wszystko bedzie ok.." :) nie masz na podworku kolegow z ktorymi na ten temat mozna pogadac ?Każdy sposób jest dobry, wazne zeyby skutkowało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 no i nastepny post o kradziezy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Też to Neo_x zauważyłem :( Mój był już dawno. Ale po tym moim jak glizdy po deszczu :lol: wyszły nowe topic'i . To już się robi panowie nudne :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ty się nie martw o wyrobienie! Ja znam podobny przypadek.. Mój wujek kiedyś też stracił sporo dokumentów: (dowód, faktury jakieś itd.). Po paru miechach okazało się, że kolesie pozaciągali jakieś kredyty na jego konto... Naprawdę NIEciekawa sytaucja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ale kto zosatwia dokumenty w samochodzie... jak go uwieraja to niech kupi na nie saszetke... najwieksza glupota zosatwiac w samochodzie dokummenty (ja jakos nosze taki plik dokumentow i nienarzekan, a juz napewno mie to nie uwiera jak ide do sklepu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...