PanHrabia Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Witam wszystkich! Od razu zaznaczam, ze dopiero zaczynam swoja przygode z WC wiec prosze o rade. Rozwazam zakup ktorejs z wymienionych pompek OCZ HydroPulse 800 lub DD-CPX-PRO. Znalazlem oferte na allegro: OCZ HydroPulse pompka wodna 800L/h (943659687) - Aukcje internetowe Allegro I teraz zastanawiam sie czy warto wchodzic w ten interes (cena/jakosc) czy moze raczej w podana przeze mnie alternatywe (choc na razie nie wiem gdzie moglbym ja zakupic) A moze jakas alternatywe polecacie?? (cena w granicach 200 pln) W planie mam zamontowac 3 bloki i chlodnice (jeszcze nie mam sprecyzowanej jaka) w obudowie Antec 1200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) W tej cenie nic lepszego i nowego nie znajdziesz, możesz śmiało brać OCZ. Edytowane 7 Marca 2010 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Jak z głośnością tej pompy, ktos moze uzywa? Jakies porowanie do Lainga DDC albo Coolrivera(BW silent pump)? Czy to sie nie 'poniszczy' po pol roku jak hydory czy inne pierdziochy? Edytowane 7 Marca 2010 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...