andrzejs82 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 witam. Proszę o fachową pomoc szukam tv 32-40 cali nie więcej w technologi podświetlania LED , cena do ok. 4 tys Zależy mi na czasie tv mogę kupić już dziś tylko proszę o jakieś propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Naprawde nikt nie ma pojecia o tv ? wybralem dwa modele Samsung UE40B7000 Samsung UE40B7000 - Telewizor z podświetlaniem LED Samsung w RTV EURO AGD i Sharp 40LX700 http://x-kom.pl/index.php?show_prod=51606&_ssk=&_spl=33&_ih= co o nich myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 co o nich myslicie ? Myślę że napis LED na pudełku z TV LCD jest okupiony ogromną "marżą", i myślę że gdybym teraz kupował TV w tej cenie to wybrałbym model tej samej klasy (lub wyższej) ale 46" CCFL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 46 " to stanowczo za dużo do mojego pokoju a co do podświetlania jak już kupuje to wole raz a porządnie (porządnie tzn na tyle ile mnie max. stac) a różnica miedzy CCFL a LED jest widoczna. jestem w kropce jedni zachwalają sharpa inni samsunga oglądałem obydwa w sklepie i czeski film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 różnica miedzy CCFL a LED jest widoczna. Tak samo jak między jednym CCFL (np. szerokogamutowym) a innym CCFL (np. wąskogamutowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 ok wiec jesli możesz podaj mi model tv max 40 " do 4-4.5 tys który uważasz za najlepszy bo naprawdę ja jestem w kropce jak na razie oba modele które podałem wcześniej są moimi faworytami i sam juz nie wiem a chce kupić raz a porządnie na pare lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...