Gość marantz5003 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. od kilku dni mam taki problem że jak instaluje sterowniki od kart graficznej to wyskakuje mi takie coś: potem muszę uruchomić ponownie komputer i sterowniki oczywiście nie zainstalowane. Dzieje się tak ze starszymi jak i nowszymi sterownikami. Nie wiem skąd to się wzięło ostatnio tylko system jakieś aktualizacje instalował z windows update. Dodam że jak zainstaluje sterowniki z trybu awaryjnego to normalnie się instalują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 A czy sterowników nie instaluje się przypadkiem z uprawnieniami administratora? Prawy myszy->Uruchom jako administrator? Może nas raczysz oświecić, jaki to system? Wróżek tutaj nie ma, a style Visty oraz W7 każdy może w XP zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Windows 7 ultimated, problemem było bawienie się z wirtualizacją niestety odinstalowanie wszystkiego nie pomogło i musiałem zrobić format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...