Skocz do zawartości
Dalton

Czy ktos z was moze uzywa ???

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z was moze uzywa monitora NEC V720 17" ?? jesli tak to prosze o jakies info jak sie spisuje itd przezycia :) bo potrzebuje pilnie jakis monitor za rozsądną cene a moge miec taki za małą kase :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem ten monitor jakies poltora roku temu... pierwszy model stal u mnie i w sumie bylem zadowolony z niego niecaly rok. zaczal piszczec wiec oddalem go do reklamacji. serwis w warszawie stwierdzil uszkodzenie kinskopu i dali mi nowy taki nierozpakowany jeszcze. postawilem go na biurku odpalam, a tu na srodku ekranu mgla rogi normalnie wyswietlal no i przy okazji odrkecone przyciski do regulacji. wiec znowu oddalem do reklamacji i znowu to samo ;) dali mi nowy egzemplarz i identyczna usterka ;) wiec wymienili mi 3 egzemplarze no i jestem szczesliwym posiadaczem CTX

moze mialem pecha bo ogolnie monitory tej firmy uznawane sa za dobre... ale ja napewno juz nie kupie produktu tej firmy... ogolnie same reklamacje zajely ze dwa miesiace przez ten czas musialem pracowac na zastepczym monmitorku

co prawda CTX tez mi sie z j e b a l jakis czas temu (troche rozjechala sie gometria), ale te monitory maja gwarancje DoorToDoor (czy jakos tak ;) ) zadzwonilem na infolinie z rana na drugi dzien przyjechal gostek z firmy kurierskiej zabral monitor i w ciagu 24 godzin mialem naprawiony monitor nie ruszajac sie z domu

wiec warto tez pomyslec o serwisie jaki oferuja firmy sprzedajace sprzet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...