ffsapher Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Mam problem z kartą muzyczna Sound Blaster Audigy se. po zainstalowaniu sterowników kompletny brak jakiego kolwiek dźwięku, tylko jak włączę mikrofon to słyszę to co mówie w słuchawkach. Próbowałem nawet tych modowanych sterów na x-fi i nic. Aipm (program do słuchania muzy) zawiesza sie na 1s piosenki. Proszę o jakiekolwiek wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabuska86 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Czesc. Nawet nie wiem czy pisze w opdowiedniej rubryce ale mam problem z glosem. Probowalam wszystkiego,wszystko wydaje sie byc w porzadku. Odtwarzajac piosenke,wszystko jest tak jak powinno tylko bez glosu,wyczytalam ze mozna tez zresetowac bois,tak tez zrobilam ale tez nie pomoglo:( Prosze, mam nadzieje ze pomozecie...nawet nie wiem co powinnam podac.Prosze o odpowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...