zadzior Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Furkot wentylatora w standardowym chłodzeniu grafy zmotywował mnie do zwodowania mojego Radka , i tu pojawia się pytanie , jaki blok byłby najbardziej optymalny ? Myślałem o EK Water Blocks EK-FC 5770 , ale nie wiem czy to nie byłby przerost formy nad treścią , może zamiast full covera coś prostszego ,a zarazem tańszego. Panowie poradźcie coś. Propozycje mile widziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 5770 jest chyba z 3-4 rodzaje pcb, pokaż co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzior Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) 5770 jest chyba z 3-4 rodzaje pcb, pokaż co masz. Moja grafa ma referencyjne pcb , jutro postaram się wrzucić fotkę , ale niczym nierożni się od pozostałych referentów, zresztą kupiłem ją zaraz po premierze serii HD57xx ,producentem jest Club3D jeżeli to coś pomorze. W googlu znalazłem dobre zdjęcia zdjęcia to je podepnę ,moja wygląda identycznie. Edytowane 7 Marca 2010 przez zadzior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Bierz fullcover Cooling.pl : EK Water Blocks EK-FC 5770 - White Acetal [EK191] - 269.00PLN wyjdzie podobnie co dobry blok + zestaw radiatorków na pamięci i sekcję zasilania a znacznie mniej roboty z zakładaniem i zdejmowaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 mozliwe ze zrobie blok na tę karte 30% niz ma EK 3-4 sztuki moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzior Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 mozliwe ze zrobie blok na tę karte 30% niz ma EK 3-4 sztuki moze Jak będziesz robił to ja rezerwuje jedna sztukę dla siebie ;) Jak coś daj znać na PW . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 jeydny problem to termal pady wie ktoś gdzie mozna kupic duzy arkusz tego? 50x50cm lub wiekszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Przecież thermalpady mogą sobie kupić sami użytkownicy, nie jesteś fabryką by zapewniać full customer service;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Przecież thermalpady mogą sobie kupić sami użytkownicy, nie jesteś fabryką by zapewniać full customer service;) no wlasnie chce być ;) bo dzialnośc juz jest, stronka sie robi, tylko brakuje jeszcze kilku rzeczy do dopięcia m. in tych termalpadów Edytowane 9 Marca 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Moze tu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzior Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 jeydny problem to termal pady wie ktoś gdzie mozna kupic duzy arkusz tego? 50x50cm lub wiekszy Może warto byłoby skontaktować się z 3M ,na pewno daliby namiar na osobę u której można by nabyć takie arkusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 jeydny problem to termal pady wie ktoś gdzie mozna kupic duzy arkusz tego? 50x50cm lub wiekszy W Angeli beda 50x50 i 100x100 w połowie przyszłego tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...