Skocz do zawartości
zadzior

Jaki blok na HD5770

Rekomendowane odpowiedzi

Furkot wentylatora w standardowym chłodzeniu grafy zmotywował mnie do zwodowania mojego Radka , i tu pojawia się pytanie , jaki blok byłby najbardziej optymalny ?

Myślałem o EK Water Blocks EK-FC 5770 , ale nie wiem czy to nie byłby przerost formy nad treścią , może zamiast full covera coś prostszego ,a zarazem tańszego.

Panowie poradźcie coś. Propozycje mile widziane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5770 jest chyba z 3-4 rodzaje pcb, pokaż co masz.

Moja grafa ma referencyjne pcb , jutro postaram się wrzucić fotkę , ale niczym nierożni się od pozostałych referentów, zresztą kupiłem ją zaraz po premierze serii HD57xx ,producentem jest Club3D jeżeli to coś pomorze.

W googlu znalazłem dobre zdjęcia zdjęcia to je podepnę ,moja wygląda identycznie.Dołączona grafika

Edytowane przez zadzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież thermalpady mogą sobie kupić sami użytkownicy, nie jesteś fabryką by zapewniać full customer service;)

no wlasnie chce być ;)

bo dzialnośc juz jest, stronka sie robi, tylko brakuje jeszcze kilku rzeczy do dopięcia

m. in tych termalpadów

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeydny problem to termal pady

wie ktoś gdzie mozna kupic duzy arkusz tego?

50x50cm lub wiekszy

Może warto byłoby skontaktować się z 3M ,na pewno daliby namiar na osobę u której można by nabyć takie arkusze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi