koczo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Jak to u Was wygląda ? Jak często wyłączacie kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Często na noc. a tak, to prawie cały dzień (jak jestem w domu). Wyłączam, jak nic nie ściągam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 przychodze o 15 wlanczam koma az do 01:00, bo nic nie ściągam, mam od tego ludzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Teraz jak mam stałke od jakiegoś czasu to naprawde bardzo żadko...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 u mnie idzie od 13 (albo od 7 - zaleznie czy cos sciagam :]) do tak okolo 23. Na noc nie zostawiam - za bardzo mi halasuje (WC needed :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ho ho! Chyba dobrze ze mam szkole:) Jak wracam to w sumie do 21-22 chodzi. Ale niedlugo bedzie stale wiec na noc bedzie zostawal wlacozny zeby sobie posciagac jakies badziewia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 U mnie chodzi już chyba non-stop drugi tydzień :) Okazyjnie tylko restart robie na przykład jak jakieś sterowniki zainstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 zwykle przez noc jest wlaczony - jak cos sciagam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 a ja nie mam stalki, nic nie dre godzinami, kompa wlaczam na 2-5 godzin (sobota i niedziela dluzej, bo jeszcze mlodsza siora pogrywa :/ ) Na noc wyciagam w lecie wtyczke z gniazdka, bo jak raz piorun pizdnal w slupa, to sasiadowi nawet klawa poszla spac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja wyłączam kompa o 3 w nocy i włączam o 7 rano jak wybieram się do szkoły to włączam ściąganie i jak przychodze do domu ok.15 to ściągam dalej lub robie coś innego.... ide na melanz z kumplami zostawiam wlaczonego kompa i sciaganie, przychodzi dupeczka sciaganie jeszt wlaczone i muuuuza, praktycznie nontoper mam kompa wlaczonego..... :) ....... czasem nawet na noc nie wylaczam..... pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 aRoo"]Na noc wyciagam w lecie wtyczke z gniazdka, bo jak raz piorun pizdnal w slupa, to sasiadowi nawet klawa poszla spac :D Dobrze, ze sasiada nie "pizdnelo" :lol: U mnie komp chodzi 24/7, z banalnego powodu: emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mam 2 kompy, oba chodza 24h na dobe. Jeden jako serwer internetowy i emule, drugi "uzytkowy" liczy SETI. Oba sa dosc ciche i w nocy mi nie przeszkadzaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Since 2003-05-16: System Availability: 98.6222% Total Uptime: 6d 14h:35m:34s Total Downtime: 0d 2h:12m:56s Total Reboots: 5 Mean Time Between Reboots: 1.34 days[...]Swiezo po reinstalu, wiec krotki czas, ale mniej wiecej tak wyglada to u mnie jak mam kompa w akademiku :) W domu troche gorzej, bo tam trzeba placic za prad :( Taki duzy downtime wzial sie z tego, ze montowalem na epoxie nowe radiatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Fido: jak zrobić żeby system mi takie info wypisał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ja wstaje o 8 rano i pierwsze co robie to wlanczam kompa i tak chodzi gdzies do 2 w nocy :D i tak jest codziennie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ja to wyłączam dość często, nie jestem zapaleńcem, jak wychodze z domu to wyłączam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mi chodzi o 3 tygodni bez wylaczania i restartu.. system oparty o Windows 2003 ent Jak bede w domciu do rzuce statystykami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ja tylko na noc wylaczam (chyba, ze sobie "maratonik" urzadzam i siedze dluuugo, wtedy wlaczony 24h/dobe :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Wyłączam/restartuję tylko jak muszę, od października ubiegłego roku działa cały czas z przerawmi na święta - już trzeci rok tak, to chyba normalne w akademiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Fido: jak zrobić żeby system mi takie info wypisał ? http://www.microsoft.com/ntserver/nts/down...ime/default.asp uptime -a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...