Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Na początku na Directa 8.1 zainstalowałem 9 i probuje odpalić 3D Marka 2001 SE 330 i nic - zonk :( - tylko wyskakuje błąd abym zainstalowałem 8.1 !!! Instaluje 8.1 restartuje i znowu to samo - znowu bląd że mam zainstalować 8.1 !!! Co robić ? pomocy ![/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 przeinstaluj 3d marka jak to nie pomoze HA :D to system :cry: no coz linux rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Pewnie sie nie da zainstalowac dx8.1 na dx9.0 Tak jak to ma miejsce w przypadku dx8.1 >>dx8.0 Reinstal OS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Nie ma jakiegoś DX9 odinstalotor ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja instalowalem DX9Beta1 na DX8.1 i nowa wersja 3dmarka dzialala a jesli chcesz wrocic do 8.1 to musisz poszukac pliku dxbuster.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jezeli juz by byl to i tak ja nie polecam. Ponoc takie programiki bruzdza w OS jak cholera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Na początku na Directa 8.1 zainstalowałem 9 i probuje odpalić 3D Marka 2001 SE 330 i nic - zonk :( - tylko wyskakuje błąd abym zainstalowałem 8.1 !!! Instaluje 8.1 restartuje i znowu to samo - znowu bląd że mam zainstalować 8.1 !!! Co robić ? pomocy ![/img] Jedyny sposób, to użyć dx bustera, ale ten program rzeczywiście ma trochę niekorzystny wpływ na system (ale nie jest tak źle). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dzięki za rady !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 dx buster w win 98 nic mi nie nabruzdzil, to jest ryzyki albo bedzie git albo nie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Dzięki dxbuster - the best !!! Wszystko chodzi i to ekstra ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...