ati Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Przed chwila sciagnalem sobie Offica XP Nie wiem jak zmienic w nim jezyk :( Czy ktos wie jak to znienic ??? DA sie w ogole?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 W menu start w grupie narzedzia ms office jest cos co sie nazywa ustawienia jezyka pakietu ms office xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 W menu start w grupie narzedzia ms office jest cos co sie nazywa ustawienia jezyka pakietu ms office xp Ustawilem tam zeby wlaczonym jezykiem byl polski (enable lang..) Q wa i walek nie dziala. :( Nawet jak zmienie na rosyjski to nie dziala Chyba cos ta koppia jest walnieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Chyba tak, bo u mnie wsio dziala spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Qrde ma ktos jakies pomysly??? Moze jakies pliki trzeba podmioenic?? HELP!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 może masz jakąs wresje okrojoną tylko do ang, a dużo zajmuje instalka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 może masz jakąs wresje okrojoną tylko do ang, a dużo zajmuje instalka ? Wersja instalacyjna zajmuje 450 mb. Ale w foderze gdzie mam zainstalowanego Offica jest tylko 150 mb.... 8O Cos mi tu nie pasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja mam wersje PL.... z sp2 ....u mnie na cd zajmuje 585 mb..... a po instalce wersji full na hdd 236 MB...... do tego jest to wersja korporacyjna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 może masz jakąs wresje okrojoną tylko do ang, a dużo zajmuje instalka ? Wersja instalacyjna zajmuje 450 mb. Ale w foderze gdzie mam zainstalowanego Offica jest tylko 150 mb.... 8O Cos mi tu nie pasi oprócz katalogu który wybrałeś podczas instalacji, office kopiuje swoje pliki do katalogu "common files" a ten z kolei jest w program files. a przy instalacji może masz wybór jezyków jakie masz do zainstalowania. albo poprostu masz wersje w której nie ma polskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...