szymaniek Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Cześć. Jaka kupić płytę główną dla poszczególnych części gdyż stara się zepsuła. chcę kupić w granicach do 350zł. Im tańsza i lepsza tym lepiej ;) : karta graf :Geforce 9600gt 512mb gigabyte ramy ddr2 800 :2x1gb kingston procek :Amd phenom 8650 2,3 gh dysk :320 gb seagate dysk ( w przyszłości ewentualnie dodać ram parę gb i może dysk ) oczywiscie plyta głowna bez procka, bo juz procek mam poprzednia plyta gigabyte m57sli s4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Do czego wykorzystujesz komputer? Njapiej byłoby sprzedać tego proca i kupić coś lepszego. Edytowane 8 Marca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymaniek Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 jak to do czego wykorzystuje ?? do internetu , no i czesto do gier. a dlaczego sprzedac ?? zły jest ? mi sie wydawalo ze jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Nie jest. Płyta, np. A770DE+ lub Gigabyte MA770-UD3 rev.2.0. Komputer można wykorzystywać do innych rzeczy niż gry i internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...