k0nficjusz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Witam, Chciałbym sobie sprawić owe urządzenie: klik Ma służyć do oglądania filmów, ważne jest wyjście HDMI, które posiada ten sprzęt. Chcę na nim oglądać filmy w BRRip, 720p czy procek i grafika dadzą radę? Ma być to energooszczędny sprzęt, chce aby pracował 24h. Pozdrawiam, k0nficjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Czytales w ogole opis tego produktu? Do tego zostal on stworzony wiec nie nie da rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Czytales w ogole opis tego produktu? Do tego zostal on stworzony wiec nie nie da rady... Tak, czytałem, poprostu źle się zapytałem. Chodziło mi o to czy warto go kupić, może w podobnej cenie znajdę coś wydajniejszego, albo złożę coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Jeśli ma to być małe, zgrabne odtwarzadło to ok. Jeśli jak w tytule wątku Domowe baza multimediów to dysk 320GB wydaje się malutki. Do tego obudowa mieści tylko jeden dysk 2,5 cala więc bała ta baza będzie tym bardziej, że ma obsługiwać BRRip 720p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Nie lepiej kupić WD TV albo coś podobnego? Taniej wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Odtwarzacz HD za male pieniadze ;-) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne za mala kase mozna miec naprawde pozadne centrum multimedialne ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...