ToMo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Czy ma ktoś coś takiego ??? Jeśli tak to może mi napisać jak to się sprawuje ;) Poza tym jak ktoś ma jakieś adresy stronek www z taką usługą to prosze o podanie.... bo zastanawiam się czy czasem sobie czegoś takiego nie założyć bo teraz mam internet przez sieć czyli mam jush jak wysyłać zapytania i jakbym załążył sobie łącze satelitarne to miałbym wreszcie szybszy internet...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ale taka usługa chyba nie jest tania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ta strona chyba Ci wyjasni wszystko http://www.nss.pl/sieci/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...